Udhėzime

E hėnė 22 Shtator 2014

Administrimi i rrethit Vet i 10-ti

 

 

Të gjithë përdoruesit e pakove prepaid dhe postpaid mund ta administrojnë rrethin e tyre “Vet i 10-ti ” për të shikuar apo modifkuar listën e numrave të regjistruar. Për të realizuar këtë mundësi, ju duhet të shtypni numrat e mëposhtëm:
Për ta shikuar listën e numrave të regjistruar, shtypni

 


*131*#


Për ta hequr një numër nga rrethi juaj, shtypni


*131*1* Numri i kërkuar #


Për ta shtuar një numër në rrethin tuaj, shtypni


*131*2* Numri i kërkuar #